Taste By Johan Ahlvik - När kvalité kommer först
RSS

Senaste inläggen

Ett år går fort..
Golfsäsongen är igång...
Fotografen och Jag...
Vi är företagare...
Ett stort steg...
drivs av

Min blogg

Golfsäsongen är igång...

Nu har våren kommit och med den golfsäsongen. Johan kommer röra i grytorna på Nygrens krog på Sollentuna golfbana i sommar. Krogen drivs av Jimmy Nygren och Kalle Olofsson, läs gärna mer på hemsidan http://www.nygrenskrog.se/.
Johan kommer även samarbeta med Jimmy och Kalle vid catering, kolla in deras fina festvåning!
 
Uppdraget på AG´s i Stockholm fortsätter och ser till att Johan sitter med näsan i köttböcker och pluggar på nätterna...
 
På tal om våren så är det nu dags att visa upp sig. Sina gröna fingrar menar jag då förstås... Planen är att få till en örtträdgård, en dröm som Johan har haft länge. Att bara kunna gå utanför dörren och hämta in örter till matlagningen, kanske blir det en och annan jordgubbe också, vore lyxigt! Vi får väl se hur det blir, i värsta fall får jag väl springa över till ICA och köpa en kruka med basilika...
 
Nu har vi även uppdaterat hemsidan med en rubrik som heter Galleri. För tillfället får ni hålla till godo med foton på mig och Johan, tagna av proffsiga Lina Nydahl, http://www.linanydahl.com/. Tanken är att det också kommer fantastiska matbilder så håll utkik!
 
Fridens liljor!
 
 
 
 
 
 
Site Builder drivs av  Vistaprint