Taste By Johan Ahlvik - När kvalité kommer först
RSS

Senaste inläggen

Ett år går fort..
Golfsäsongen är igång...
Fotografen och Jag...
Vi är företagare...
Ett stort steg...
drivs av

Min blogg

Vi är företagare...

Nu är allt klart med företaget, alla papper och registreringar är i ordning och vi är egna företagare på riktigt.
 
Vi möter andra företagare, spännande möten med människor som, precis som vi, tagit steget mot eget. Människor som har drivit eget många år, eller som startat upp alldeles nyligen och står på lite darriga ben precis som vi. Dessa möten är otroligt värdefulla.
Vi utbyter tankar, erfarenheter, tips och boostar varandra allt vad vi kan! Vetskapen om att det alltid finns någon att fråga om råd känns tryggt.
 
Det första uppdraget har också genomförts och nya förfrågningar leder förhoppningsvis vidare till nya uppdrag.
 
Den roligaste överraskningen är nog att många av förfrågningarna gäller saker som vi inte alls kunnat föreställa oss! Samtidigt är det ju precis det som vi drömt om, att få utmaningar som får oss att växa.
 
Mellan alla jobbsamtal, mailsvarande, skrivarkrångel, telefonkrångel och bokföringskurser så passar vi på att renovera hallen. Det tycker vi är kul... Faktiskt. Det är en annorlunda känsla att kunna jobba när vi vill på dygnet för att kunna spendera annan tid tillsammans med familjen. Det har hittills varit en av de stora vinsterna, att vi väljer våra arbetstider själva.
 
Förresten, häromdagen gjorde Johan en fantastisk sås till vår karrémiddag! Jag gav den en plats på top 5 på listan över mat han lagat till mig under åren, och märk väl, vi har kamperat ihop i snart 10 år så det har blivit en del... Hur som helst, så fort Johan kommer hem från kundmöten i Stockholm ska han få berätta vad såsen bestod av och jag kommer sprida det till dig fortare än vinden...
 
Nu är det dags att fira alla hjärtans dag och vi väljer att göra det på Stadshotellet i Trosa.
 
Ta hand om dig!
Camilla
Site Builder drivs av  Vistaprint