Taste By Johan Ahlvik - När kvalité kommer först
RSS

Senaste inläggen

Ett år går fort..
Golfsäsongen är igång...
Fotografen och Jag...
Vi är företagare...
Ett stort steg...
drivs av

Min blogg

Ett år går fort..

Aldrig trodde vi att ett år kunde gå så fort! Från dag ett har Johan haft massor att göra, både cateringuppdrag och konsultuppdrag, vilket naturligtvis är fantastiskt roligt!

Vi har varit mindre duktiga på att uppdatera hemsidan men det blir det ändring på nu! Just i dessa bråda Jul- och Nyårstider har vi ett perfekt erbjudande, nämligen en Nyårskasse! Johan lagar och levererar en trerättersmiddag som det bara är för dig att lägga upp på fat och ta åt dig äran för, kan inte bli enklare och bättre!

Golfsäsongen är igång...

Nu har våren kommit och med den golfsäsongen. Johan kommer röra i grytorna på Nygrens krog på Sollentuna golfbana i sommar. Krogen drivs av Jimmy Nygren och Kalle Olofsson, läs gärna mer på hemsidanhttp://www.nygrenskrog.se/.
Johan kommer även samarbeta med Jimmy och Kalle vid catering, kolla in deras fina festvåning!
 
Uppdraget på AG´s i Stockholm fortsätter och ser till att Johan sitter med näsan i köttböcker och pluggar på nätterna.

Fotografen och Jag...

Idag har jag haft ett mycket spännande möte med en fantastisk fotograf och tillika energigivande vän, Lina Nydahl. Hennes fantastiska bilder kan du se påwww.linanydahl.com. Lina kommer hjälpa oss med foton till denna hemsida och jag vet att de kommer få snålvattnet att rinna på er...
 
Jag och Johan har också varit iväg på en jätterolig catering! Och som en gammal kontorsråtta kan jag bara böja mitt huvud allra ödmjukast och säga till alla er i restaurangbranchen: All heder!

Vi är företagare...

Nu är allt klart med företaget, alla papper och registreringar är i ordning och vi är egna företagare på riktigt.
 
Vi möter andra företagare, spännande möten med människor som, precis som vi, tagit steget mot eget. Människor som har drivit eget många år, eller som startat upp alldeles nyligen och står på lite darriga ben precis som vi. Dessa möten är otroligt värdefulla.
Vi utbyter tankar, erfarenheter, tips och boostar varandra allt vad vi kan!

Ett stort steg...

Nu är det gjort.
Steget från att vara anställda till att driva eget är nu taget. Det var dags och vi tog samma steg samtidigt.
Modigt eller korkat? Time will tell.
 
I alla fall är vi nu på banan med allt vad ett eget företag innebär.
Det reggas hos Skatteverket, reggas hos Bolagsverket, hämtas barn på dagis, byggs hemsidor, lagas middag, beställs visitkort, badas barn, bloggas, läses sagor and so on and so on... Men gudars vad vi njuter!
Site Builder drivs av  Vistaprint