Taste By Johan Ahlvik - När kvalité kommer först
Catering

Fyller du jämnt eller firar bröllopsdag? Ska du ha fest hemma eller borta? Oavsett anledning att fira så erbjuder jag catering av finaste råvaror och skräddarsyr en meny enligt dina önskemål.
 
 
Matlagningskurs
 
Dra ihop vännerna till en matlagningskurs! Jag kommer till er och håller kurs i matlagningens ädla konst. Även här skräddarsyr jag enligt dina önskemål.
 
 
Ge bort en kock
 
En uppskattad present till den som har allt... Varför inte ge bort ett presentkort på en egen kock för en kväll? Här får den lycklige känna sig extra ompysslad och servad med fine dining i sin hemmiljö. Ett krav är dock att kocken måste återlämnas till ägaren efter kvällens slut...
 
 
Matkonsult
 
Driver du restaurang och behöver hjälp i köket med kort varsel? Då har du kommit rätt. Jag erbjuder hjälp för kortare och längre uppdrag, allt enligt överenskommelse.
 
 
Inspirationskurser
 
Arbetar du i ett skolkök? Kanske på ett äldreboende? Anlita mig för att få ny inspiration till att servera nyttig och vällagad mat med närodlade råvaror.
 
 
Övrigt
 
Kanske letar du efter någon annan tjänst än de som nämns ovan? Kul! Hör av dig till mig så hjälps vi åt att sy ihop något så att det blir precis som du vill ha det.

 
Site Builder drivs av  Vistaprint